Lekeutvikling, markering og spesialsøk

fre14jul(jul 14)16:00søn16(jul 16)16:00Lekeutvikling, markering og spesialsøk16:00 - 16:00 (16) Øysandveien 143, 7224 MELHUS

Event Details

På dette kurset skal vi ha fokus på bygge en god lek, spesialsøk og frysmarkering på gjenstand.

Vi vil lærer deg hvordan du får det maksimale ut av lek som belønning. Vi lærer deg hvordan bygge motivasjon, engasjement og fokus igjennom lek. Vi lærer deg hvordan du får til avpasset drift og intensitet til oppgaven hunden skal utføre.

Du får lære veien til hurtighet og eksplosivitet igjennom en rask og god slipp. Hvordan hunden skal veksle fra lek til ny oppgave og samtidig opprettholde motivasjonen og rett intensitet.

Vi skal også jobbe med innlæring/ videreutvikling av frysmarkering på gjenstand.

Noe av hundeførers viktigste oppgaver er å tolke hundens signaler i søk. På dette kurset har vi fokus på å lære hunden å markere tydelig med høg motivasjon som igjen vil gi oss en bedre frysmarkering. Dette fører igjen til høyere konsentrasjon og bedre utholdenhet i selve søket. 

Søket vil foregå i søksvegg, objekter og bakkesøk. Vi lærer å søke etter kong, små biter av kong og lignende. 

Vi prioriterer tekniske detaljer, høy presisjon og godt samarbeid. Vi legger opp treningen på en morsom og spennende måte for både hund og eier. Målet er å utvikle høy motivasjon, god konsentrasjon og
utholdenhet.

Krav for deltakelse:
Kurset passer både for nybegynnere og viderekommende. Kursdeltager bør ha deltatt på en del kurs tidligere. Du bør ha et klart mål om å konkurrere eller allerede konkurrere i en hundesport, eller tjeneste/ redning. Kurset passer både for unghunder og voksne hunder.

Instruktører: Gunnar

Pris: 2850,-

Fredag kl 16.00-20.00

Lørdag og søndag kl 10.00-16.00

Sted
K9 Hundesenter sitt flotte anlegg på Øysand/ Melhus. Her vil det være mulig å være utendørs ved godt vær og innendørs ved dårlig vær.

Kurset går innendørs i isolert og oppvarmet hall om det er dårlig vær. Ved pent vær har vi stor inngjerdet utebane med kunstgress.

Har du behov for overnatting anbefaler vi Øysand camping som ligger like i nærheten av hundeskolen. https://oysandcamping.no/

Spørsmål rettes til: kontakt@k9hundesenter.no

PÅMELDING

more

Time

14 (Fredag) 16:00 - 16 (Søndag) 16:00

Location

K9 Hundesenter

Øysandveien 143, 7224 MELHUS