Timebestilling

Midt-Norsk KOMPETANSESENTER for hund

TRENGER DU HJELP TIL Å FORSTÅ VÅR ONLINE TIMEBESTILLING?
ER DU HER FOR FØRSTE GANG OG TRENGER VEILEDNING PÅ HVORDAN OPPRETTE EN BRUKER?

LURER DU PÅ HVOR DU FINNER PÅMELDING TIL VÅRE KURS?

LURER DU PÅ HVORDAN DU KJØPER KLIPPEKORT ELLER HVORDAN LEGGE INN EN RABATTKODE?

PÅ DENNE LINKEN FÅR DU BILDE FORKLARINGER OG BRUKERVEILEDNING

VÅRE  KJØPSBETINGELSER FINNER DU VED Å FØLGE DENNE LINKEN

BRUKERVEILEDNING

NY BRUKER – IKKE VÆRT HOS OSS FØR
I vårt online bookingsystem kan du melde på til kurs eller bestille timer til de fleste av våre tjenester. For deg som kunde fører dette til en kortere vei for å melde på til våre aktiviteter og tjenester. Om du ikke har vært hos oss før må du starte med å opprette en ny bruker. Det er viktig at dere registrerer dere med riktig e-post adresse og telefonnummer slik at vi kan nå dere med nødvendig info om kurs og avtaler

HVOR FINNER JEG KURS OG KLIPPEKORT?
PÅ MOBIL OG NETTBRETT:
Rett ved siden av overskriften “PÅMELDING OG TIMEBESTILLING” finner du menyen ved å klikke på de tre strekene. Se bilde forklaring.

PÅ PC:
Rett under overskriften “PÅMELDING OG TIMEBESTILLING” ligger flere valg. Våre kurs ligger under fanen “arrangement”. Se bilde under.

Mobil og nettbrett:

PC:

JEG FÅR IKKE TIL Å MELDE PÅ KURS, MEN DET STÅR I KURSKALENDER AT DET ER LEDIG PLASS
Om pågangen til kurs er stor er det ikke alltid vi rekker å oppdatere kurskalenderen på hjemmeside eller Facebook. Vår online booking vil alltid være oppdatert. Er det ledig plass vil det være en grønn knapp i arrangementet hvor det står “meld deg på”. Når et kurs er fullbooket vil det i de fleste nettlesere stå at kurset er fullbooket, men vi har opplevd at knapp mangler og feltet kun er hvitt.  Mangler muligheten til å melde på er kurset dessverre fullt.

INFORMASJON VED PÅMELDING TIL KURS

Alle ruter merket med rød * er obligatoriske felter og må fylles ut for at påmeldingen skal gå igjennom.

Enkelte kunder har flere hunder. Da blir det viktig å føre inn informasjon om hunden du skal delta på kurs med.

Under boksen “Hva ønsker du å lære på dette kurset” ønsker vi at du skriver litt om hva du ønsker hjelp til på kurset og hvilke mål du har. Og gjerne noe om tidligere kurserfaring. Har du deltatt på kurs hos oss tidligere?

I neste rute “Er det noe vi bør vite om hunden? Her skriver du om du eller hunden har utfordringer vi må ta hensyn til.

RABATT KODE ELLER GAVEKORT
Har du rabatt, valpekuppong eller opparbeidet bonus skal kode for dette føres inn før betaling – utsjekk. Om du glemmer å føre inn rabatt/ bonus eller gavekortkode blir ikke beløp for dette refundert. Du må da eventuelle bruke rabatter eller bonuser ved et senere kjøp

JEG HAR IKKE FÅTT BEKREFTELSE PÅ AT BETILLINGEN MIN HAR GÅTT IGJENNOM
Om du ikke umiddelbart etter påmelding eller timebestilling mottar en bekreftelse fra oss på mail bør du sjekke søppelpost i din mail. Havnet mailen i søppelpost bør du registrere oss som godkjent avsender i din mailkonto. Hvis ikke er det stor sannsynlighet for at også senere mailer havner i søppelpost

Om du ikke har fått bekreftelse på mail og ikke finner noe i søppelpost er din påmelding med stor sannsynlighet IKKE registrert. Det kan være flere årsaker til dette. Du har registrert deg med feil mailadresse. Feil i registrering av kort nummer. Betaling har blitt avvist av bank. Kontroller mailadresse og at du har gjort ting riktig. Kontakt oss om du mener det er andre årsaker eller du er i tvil

KJØPEBETINGELSER

Alle kurs, minikurs, organiserte treninger og arrangement har økonomisk bindende påmelding.

Avlysning eller endring av timer til privatundervisning, problematferd, leie, hundesalong eller Grønn dyrehelse må gjøres senest 24 timer før avtalt tid for å unngå gebyr. Ved avlysning etter 24 timer vil ikke beløp bli refundert.

Om en ved avlysning kan fremvise veterinærattest eller legeattest vil hele eller deler av avigft kunne refunderes.
Journalutdrag og online konsultasjoner godkjennes ikke som erstatning for veterinærattest eller legeattest.

ANGRERETT

Ved kjøp av hundekurs gjelder ikke angrerettsloven. Angrerettsloven kapittel 5 §19 tar for seg følgende begrensninger:

  • Punkt b: “Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom”.

Tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, kurs-, konsert- og kurs. Tidsrommet må være begrenset og de fleste hundekurs med begrenset varighet faller innenfor denne begrensningen, dermed har ikke kunden angrerett.

Lengre utdannelser kan falle innenfor angrefristen. På kurs/ utdanninger som går over lengre tidsrom vil kunden kunne ha angrerett. På utdanninger er det 14 dagers angrerett fra påmeldingsdato. For at angreretten skal inntre må kunden sende inn angrerettskjema innen angrefristen.

Last ned angrerettskjema

FORCE MAJEURE

Dersom arrangøren blir forhindret fra å utføre en tjeneste som følge av ekstraordinære hendelser utenfor vår kontroll (f.eks. krig, naturkatastrofer, brann, utbrudd av farlige smittsomme sykdommer og ligende) er arrangøren fritatt for alt ansvar og kursavgift vil i slike ekstraordinære tilfeller ikke bli tilbakebetalt.

BETINGELSE FOR DELTAGELSE

For å melde deg på kurs hos oss må du være myndig. Foresatte kan kjøpe kurs til deltakere under 18 år.

Ved å melde deg på, bekrefter du at du deltar på kurset på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for deg og din hund og eventuelle skader deg eller din hund måtte forårsake. Arrangør kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader du eller din hund måtte få eller forårsake i forbindelse med kurset.

Vi anbefaler at du tegner en hundeforsikring som dekker skader som kan oppstå i forbindelse med deltakelse på kurs med din hund.

RETTIGHETER TIL BRUK AV BILDER OG VIDEO

K9 Hundesenter AS står fritt til å bruke bilder eller video tatt på våre kurs eller arrangementer i sosiale medier og i annen markedsføring. Deltakere som ønsker å reservere seg mot dette må varsle arrangøren skriftlig før kursstart.