Lokalene

Midt-Norsk KOMPETANSESENTER for hund

K9 Hundesenters lokaler og fasiliteteter

Vi er stolte over hva vi det siste året har klart å oppnå. Vi mener selv vi kan skryte av å ha Midt- Norges beste lokaler for opplæring, trening og behandling av hund. Vi ønsker å bli et naturlig samlingspunkt for alle typer hundeeiere.

Vi har instruktører og atferdsrådgivere på senteret alle hverdager for problemutredning og privatatundervisning

Hos oss finner du to store  treningshaller. Stor inngjerdet utebane med både gress og kunstgress. Vi har hundesalong med hundefrisør som jobber fast flere dager pr. uke. Vi har et selvbetjent vaskerom til hund. Vi har en behandler som driver med alternativ behnadling for hund og rehabilitering. Vi har utviklet et eget rom for styrketrening og rehabilitering som det er mulig å leie for selvbetjent bruk. Vi har egen hundebutikk med salg av for, leker, godbiter og utstyr.

HUNDEHALLENE

K9 hundesenter har to store isolerte og oppvarmede hundehaller. Den minste av hallene er ca. 125 m2. Den har sklisikker vinylbelegg. Den store hallen er på ca. 225 m2 og har teppe gulv. Begge hallene er isolert og oppvarmet.

Hallene er har speil og det meste av utstyr til LP, rallylydighet og brukslydighetstrening tilgjengelig. Begge haller har egen inngang. Det er godt isolert mellom hallene og lyd fremstår ikke å være til sjenanse.

Ved dårlig vær går våre kurs innendørs

Vi har stor inngjerdet utebane

Banen har 150 cm høyt gjerde og låsbar port. Den er 15 – 18 meter bred og 60 meter lang. Halve banen med gress og den andre halve med kunstgress. På den måten har vi en bane vi kan bruke det meste av året uansett vær og føreforhold.

Det er mulig å leie hel eller halv bane til trening av hund.

  • K9 treningsbane for hund er en treingsarena for hundetrening.
  • For å trene på banen må du bestille tid enten i vår online booking eller henvend deg i butikken i dens åpningstider
  • Banen skal ikke brukes til frislipp av hund
  • Alt av utsyr er til låns.
  • Tisper med løpetid er velkommen, men må bruke truse

 

kaffekroken

I tilknytning til butikk og resepsjon finner du kaffekroken. Her kan du forsyne deg med kaffe, te og kjeks. Dette er gratis for våre kunder. Vi selger også brus og sjokolade som betales over vipps

Stikk gjerne innom oss for en koselig hundeprat over en kopp kaffe.

selvbetjent hundevask

Hos K9 Hundesenter kan du leie vårt topp moderne vaskerom til hund. Her kan du benytte deg av profesjonelt utstyr som forenkler vasking, tørking og rengjøring av hund. Med badekar i god arbeidshøyde, trapp til hunden og en sterk to motors føner sparer du både tid og rygg.  

Rommet er ubetjent. Det vil si – leier du rommet i et tidspunkt vi ikke har åpent vil du få tilsendt dørkode til baderommet på melding/ e-post. I mailen vil det også være info og anvisninger for bruk av selvbetjent vaskerom.

Vi har også rom til pelsstell med stellebord
Rommet er utstyrt med elektrisk bord med justerbar pleiearm. Bordet kan senkes helt ned og kan ta hunder opp til 150 kg. Rommet egner seg til behandling og pelsstell. Ved leie må utstyr som børster og sakser medbringes selv

HUNDEBUTIKKEN

K9 Hundesenters hundebutikk selger mange av våre favoritt produkter til hund. Vi fører blandt annet produkter fra Jami Hundsport, Yukon, Febo, Tugs for life, Norsk Dyrehelse og Dr. Clauder.

Våre favoritt godbiter er JR pate og Dr. Clauder trainee snack. Begge er rene produkter som kommer i flere forskjellige smaker.

Vi fører hundeforet Happy Dog. Et Tysk kvallitetsfor. Våre instruktører forer på Happy Dog, og både hundene og vi er kjempe fornøyde med foret. Lite avføring og fin i pelsen. Hos oss er det mulig å få storforbrukeravtale med gunstige rabatter.

Akkurat nå har vi kampanje med 15 % avslag på vår favoritt line med supergripp. Det er en line som er like god å holde i og har like godt grep i all slags vær.

Vi har mange forskjellige typer leker til hund. Bitepølser, baller og draleker både i mopp, fuskepels og pels.