Line

Midt-Norsk KOMPETANSESENTER for hund

Line Christensen

line@k9hundesenter.no

Line er sammen med hunden sin Perle vår triksedronning. Det finnes ingen begrensning på hva Line klarer å lære Perle av kunststykker. Perle kan blant annet: vinke med begge labber, hoppe spensthopp, snurre begge veier, stå bamse, kose med foten, ta av sokker og sko, ta ut av vaskemaskinen, hoppe tau, spille død, rulle rundt, pakke seg inn i teppe, balansere på det meste, rygge opp trapper, kaste ball og rulle ball med snuten.

Line er aktiv i hundeklubb og sitter i verv i Norsk Schäferhundklub, hvor hun er med å arrangerer aktiviteter og treninger. Line har nesten bokstavelig talt vokst opp i valpekassa med en far som har vært aktiv innenfor brukshund og er en aktiv oppdretter på schäferhund.

Line er veldig allsidig med hund og driver ikke bare med triks. Hun er aktiv innenfor rallylydighet, lydighet, smeller og nå også agillity. Med Perle har hun oppnådd RL1 og R2 tittel og er nå i klasse 3 rallylydighet. Hun har konkurrert flere ganger i smeller klasse 1. Line og Perle har også tatt Lydighet klasse 1, ferdselsprøve, NKK kåringsprøve og i tillegg er Perle Norsk utstillingschampion.

Utdanning:

  • Doglife Hundeskoles instruktørutdanning
  • NKK trinn 1 instruktør
  • Figurant for mentaltester