Sporkurs

tir09aug17:30tir21:00Sporkurs17:30 - 21:00 Øysandveien 143, 7224 MELHUS

Event Details

På dette kurset vil du få innføring i hva det vil si å gå spor, hvordan du legger ut et spor og hvordan du kan legge opp treningen for å få en god sporhund. Hunden skal følge duftmolekyler i bakken etter et menneske og finne gjenstander som mennesket har “mistet”. Hunden jobber selvstendig i en lang line på 10 – 15 meter. Sporene kan variere i lengde, utforming og alder.  Spor er noe man kan bruke til mye innenfor hundetrening. Her har vi fokus på det å følge spor etter mennesker. Kurset passer for både trening, aktivisering og konkurranse

Formålet med å trene spor kan være aktivisering av familiehunden, trening mot sporkonkurranse eller tjeneste/ redningshund. På kurset tar vi for oss forskjellige innlæringsmetoder av spor. Dette er en fin øvelse som passer for alle hunder. Kurset tilpasses individuelt noe som gjør at du og din hund får mest mulig ut av kurset. Etter endt kurs vil du sitte med verktøy som gjør at du kan trene spor på egenhånd.

Forkunnskaper:
Dette kurset passer for hunder i alle aldre. Du må ha noen belønninger som hunden er villig til å jobbe for som leker eller mat.

Utstyr:
Til hunden: Sele, langline og leker
Eier: støvler eller fjellsko for å gå i skog og myr. Campingstol eller noe å sitte på.

Oppstart tirsdag 9.august kurset går over 4 kvelder
kl 17.30-21.00

Sted: Trondheimsområdet. Opplysninger om sted kommer senere.

Instruktør: Gro

Pris: 2300,-

PÅMELDING

more

Time

(Tirsdag) 17:30 - 21:00

Location

Trøndelag/ Melhus

Øysandveien 143, 7224 MELHUS