Førstegangskonsultasjon - styrketrening for hund

tor03feb18:00tor19:00Førstegangskonsultasjon - styrketrening for hund18:00 - 19:00 Øysandveien 143, 7224 MELHUS

Event Details

Vi setter nå opp muligheten til å ta førstegangskonsultasjon på vårt styrketreningsrom til hund som en gruppeundervisnings time. Her vil du bli veiledet i bruk av apparater, vibrasjonsplate og få tips og råd om hvordan utføre øvelser. Forutsetninger for å leie styrketreningsrommet til egentrening er at man kan korrekt bruk av utstyret. Om man ikke har opplæring i bruk av utstyr må man enten delta på kurs i styrketrening for hund eller ha en slik førstegangskonsultasjon for veiledning i bruk av utstyr. Etter førstegangskonsultasjonen kan du fritt leie vårt rom til styrketrening

Hunder behøver styrketrening på lik linje som oss mennesker. Kanskje hunden din tidligere har vært skadet og du ønsker å forebygge nye skader? Har hunden din behov for å styrke enkelte områder med muskulatur? Kanskje har du en eldre hund som lettere mister muskulatur? Eller kanskje du rett og slett bare har lyst å gjøre noe morsomt sammen med hunden din, som også er nyttig?

Gjennom styrketrening kan vi øke hundens kroppsbeherskelse, fleksibilitet, balanse, mobilitet og muskelmasse.

Førstegangskonsultasjon:
1 time
Torsdag 3. februar
Kl. 18.00 – 19.00
Maks 3 deltagere
Pris kr. 250,-

Instruktør: Gro

Gro er under en 3 år lang utdanning som rehabiliteringsterapeut og for hund. En av hennes store interesser er dette med forebygging av skader og styrketrening for hund. Gro har et stort repertoar av øvelser som man også får tips til hvordan gjøre hjemme.
Hunder med skader som ikke er ferdig utredet, bør ikke delta.

more

Time

(Torsdag) 18:00 - 19:00

Location

K9 Hundesenter

Øysandveien 143, 7224 MELHUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *